Training Persoonlijke Kracht

FEEDBACK OP DEZE TRAINING:

Zeer zorgvuldige benadering creëert de veiligheid die nodig is om je persoonlijke bloot te durven geven waar dat nodig is. 
Het lijkt een eenvoudig zachtaardig programma en toch leidt het ertoe dat je echt geconfronteerd wordt met je zelf, met wat je belemmert en wat je zou kunnen doen. En wel zodanig dat het niet blokkeert maar ruimte creëert om in beweging te komen.

TRAINING PERSOONLIJKE KRACHT

 

Coaching is een uiterst effectieven manier om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb uit ervaring geleerd dat “groepscoaching” of een training een bijzondere en waardevolle aanvulling is op individuele gesprekken.

Voordeel van een training is dat je werkt met een groep. Een ander voordeel is dat deze training twee hele dagen in beslag neemt. Hierdoor zal je snel met en van elkaar leren.

 

Ik bied deze training aan, aan mensen die in een korte tijd willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit kunnen (ex)coachklanten van mij zijn, maar deze training is ook heel geschikt voor losse inschrijvingen.

 

Ik geef deze tweedaagse training, zodat JIJ met hernieuwde energie en inzichten van jou leven gaat of blijft genieten.

 

 

Wat kan je verwachten:

In deze training sta jij centraal. Het uitgangspunt van de training is dat je werkt met je eigen doel(en). Door middel verschillende oefeningen in gevarieerde werkvormen krijg je de gelegenheid om jezelf onder de loep te nemen, waarbij jouw doelstelling leidend is.

Jouw leerdoel kan dus verschillen van die van andere deelnemers. De essentie van het proces dat jullie aangaan is gelijk; door zelfreflectie zicht krijgen op je kwaliteiten en belemmeringen. De oefeningen en werkvormen zijn effectief voor elke deelnemer.

Je ontdekt tijdens deze zoektocht wat jouw talenten zijn en leert jouw leerdoel, en jezelf, vanuit verschillende perspectieven te zien. Tijdens de training krijg je veel feedback, ervaar je hoe het is om op jezelf te vertrouwen en oefen je met nieuw succesvol gedrag.

De essentie van de training is dat jij zelf de antwoorden vindt op de vragen die je hebt. Want hoe beter jij jezelf kent, en hoe meer je in contact bent met je gevoelens en overtuigingen, hoe meer je kunt vertrouwen op jezelf en hoe vrijer je je voelt. Jij staat aan het roer!

 

Resultaat

Na de training heb je meer inzicht in jezelf en in de essentie van jouw leerdoel. Je hebt praktische stappen gezet waardoor je je vrijer en steviger voelt.  Je voelt je geïnspireerd en maakt gebruik van je creativiteit. Hierdoor heb je meer impact op anderen en ben je effectiever. Je hebt meer plezier en voldoening in je werk.

 

Deze training iets voor jou?

Je bent met elke vraag welkom in de training. Voorbeelden van vragen zijn:

- Hoe kan ik zichtbaarder zijn en mij effectiever profileren?

- Hoe krijg ik werk en prive in balans?

- Wat wil ik nu echt?

- Hoe kan ik grenzen stellen en mijn assertiviteit vergroten?

- Hoe kom ik krachtig over en heb ik meer impact?

- Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten, en hoe geef ik deze vorm?

- Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?

- Hoe kan ik beter omgaan met autoriteit?

- Hoe blijf ik geïnspireerd?

- Hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit/ persoonlijk leiderschap?

 

Opbouw

De training bestaat uit 2 aaneengesloten dagen plus een avond programma op de eerste dag.

 

Werkwijze

Ik gebruik gevarieerde werkvormen. Soms werken we met de hele groep, dan weer in twee-tallen of kleine groepjes. Ik zorg er voor dat er voldoende ontspanning en beweging is.

De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers.

 

Data en tijden

Donderdag 9 en 10 februari 2023

We starten donderdag om 9.30 uur. Donderdagavond zullen we rond 22.00 uur afsluiten.

Op vrijdag gaan we om 9.00 uur verder. Rond 16.30 uur ’s middags sluiten we de training af.

Terugkomdag 9 juni 2023.

 

 

Locatie:

Evenaar 269, Amersfoort. 

Om de kosten laag te houden maken we gebruik van mijn kantoor. Die voor deze gelegenheid geschikt gemaakt is als trainingruimte. 

 

Kosten

De kosten bedragen € 325,- per persoon.

Dit is inclusief lunches en diner. Inclusief onbeperkt koffie thee en frisdrank.

Als je werkgever gaat betalen bedragen de kosten € 725,-.

 

 

Aanmelden kan via mail of telefoon.