COACHING

Het is een misverstand om te denken dat je pas een coach nodig hebt wanneer het niet goed gaat met je functioneren. Veel mensen op goede posities gebruiken van tijd tot tijd een onafhankelijk vertrouwenspersoon om te spiegelen. Het voordeel van een dergelijke externe coach is dat je vermijdt dat er een verstrengeling ontstaat tussen jouw eigen belangen en die van je bedrijf. 

 

 

Ik bied coaching aan op verschillende gebieden.

 

  • Persoonlijke coaching 
  • loopbaan begeleiding
  • Re-integratiecoaching

 

 

Mijn werkwijze is als volgt: ieder traject begint met een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur meestal op mijn kantoor in Amersfoort. Het doel van dit gesprek is tweeledig. Enerzijds zal het een wederzijdse kennismaking zijn om te kijken of we met elkaar in zee willen gaan en anderzijds stellen we samen de coachingsvraag vast. Op basis daarvan bepalen we de aanpak en het tijdspad dat nodig is om een oplossing te bieden aan de coachingsvraag. 

Mijn stijl van coachen is warm en betrokken, maar ook analytisch en praktisch. Mijn missie is geslaagd wanneer jij in staat bent het beste uit jezelf naar boven te halen en daardoor optimale prestaties kunt leveren. Zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid zijn kernbegrippen in mijn aanpak.